Zorg en Welzijn

Veranderen is een permanent onderdeel van organiseren geworden. Dat geldt zeker voor de zorgsector. TNO Management Consultants ondersteunt en begeleidt organisaties en instellingen in de zorg bij het oplossen van organisatie- en branchevraagstukken.

Kennis en ervaring in de zorg
Het snelle tempo waarin onze samenleving verandert, betekent dat organisaties zich voortdurend dienen aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Veranderen is onderdeel geworden van organiseren, het is een cyclisch proces waar managers in zorgorganisaties vandaag de dag mee te maken hebben. TNO Management Consultants staat daar middenin: wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen en begeleiden van zorgorganisaties bij het oplossen van allerlei organisatievraagstukken en bij de verdere ontwikkeling van een organisatie of branche. Daarnaast voeren we opdrachten uit voor landelijke organisaties in de zorg, zoals de overheid (denk aan het ministerie van VWS of de Inspectie voor de Gezondheidszorg) en brancheverenigingen in de zorg (zoals Actiz of GGD Nederland).

Voor welke vragen kunt u bij ons terecht?
U kunt voor al uw organisatievraagstukken bij ons terecht. TNO Management Consultants beschouwt iedere zorgorganisatie als uniek en dit betekent dat wij in alle gevallen maatwerk leveren. Vraagstukken benaderen wij integraal vanuit de perspectieven strategie, cultuur en structuur. We zoeken met de organisatie naar een juiste mix van methoden en technieken die op uw specifieke situatie is toegespitst. Wij omschrijven deze visie als ‘Your Own Solution’. Vanuit deze visie inspireren wij door verbinding en betrokkenheid en werken wij vanuit marktspecifieke kennis, deskundigheid en innovatie.

Vier invalshoeken
Organisatievraagstukken benaderen wij vanuit vier invalshoeken: Klant, Professional, Organisatie en Keten. De vier invalshoeken zijn op basis van enkele thema’s kort uitgewerkt met voorbeelden van mogelijke oplossingen.

Klant
Professional
Organisatie
Keten

Methoden en technieken
Wij werken samen met onze opdrachtgevers op diverse manieren aan resultaat: bijvoorbeeld begeleiding, training, coaching, kwaliteits- en/of projectmanagement, onderzoek en workshops. Specifieke methoden en technieken waar zorgorganisaties momenteel naar vragen zijn onder meer:
 
 
 
Contactpersoon
Drs. G.A.A. (Margreet) Groen
Drs. G.A.A. (Margreet) Groen
Managing Consultant
+31 (0)6 - 515 918 68
Bewerken
T +31 (0)55 - 368 98 00
E info@tmc.tno.nl
T  +31 (0)55 - 368 98 00
E  info@tmc.tno.nl
Direct naar
  © TNO Management Consultants